подрібнювачі льоду

  • ПриватБанк
    Оплата частинами 3 мiсяцi
  • ПриватБанк
    Миттєва розстрочка
  • Пропозиції зi знижкою

Подрібнювач льоду Trebs другое

Пропозицій (1)
580 грн

Незважаючи на те, що льдокрошитель був покликаний на допомогу барменам та кухарям, в домашньому використанні він не менш популярний. Багато господинь купують такий девайс  скажімо для того, щоб прикрасити свою коронну страву сніжною крихтою.

Як отримати ідеальну крижану крихту?

Досить помістити лід в подрібнювач та трохи почекати. Усередині ємності лід ріжеться спеціальними ножами, відстань між якими в деяких моделях можна самостійно регулювати. А отже ви можете обрати потрібний вам розмір крижаної крихти.

За можливості використовуйте заздалегідь приготовлений лід в льодогенераторі. Це допоможе продовжити працездатність подрібнювача.

Задалися питанням який льдокрошитель обрати? Тут головна різниця — принцип роботи. Механічні девайси потребують вашої мускульної сили, щоб виробити необхідну кількість крижаної крихти. Це найбільш популярний вид подрібнювача з верхнім завантаженням, що зовні нагадує блендер. Найчастіше такі пристрої обирають для домашнього використання, оскільки вони доступні в ціні та легкі в експлуатації. Якщо ви не плануєте кришити лід кожен день — сміливо купуйте механічний.

Електричні моделі більш «просунуті» та здатні виробляти сніг — тонку крижану крихту, що найчастіше використовується для охолодження напоїв. Основа конструкції такого льдокрошителя складається з ріжучого диска. Під час обертання лезо ножа зрізує тонкий шар льоду при кожному оберті, утворюючи тендітну снігову масу.

Порада від «Техноскарба»

Обираючи подрібнювач льоду орієнтуйтеся на:

  • Місткість ємності. Від цього залежить як багато крижаної крихти ви можете отримати за один раз.
  • Габарити. Подумайте де буде зберігатися новий девайс, для того щоб підібрати потрібний розмір подрібнювача.
  • Продуктивність. Головна характеристика, що розповість вам скільки кг крихти за хвилину виготовляє пристрій. Для домашнього використання досить показника 0,2 - 1 кг, а для великих закладів від 8 кг в хвилину