online

0 800 210 028

Базові інструменти для дому

1080x900 317232 Instr_UA.jpg t_news

Наш будинок — це джерело різної техніки і меблів. Все це, безсумнівно, спрощує наше життя та робить його більш комфортним. Але іноді настає момент, коли якийсь із предметів домашнього побуту виходить з ладу. Залежно від предмету та ступеня серйозності поломки потрібен різний інструмент. Часом врятувати становище може звичайна викрутка, а іноді знадобиться потужний шуруповерт.

Ми зібрали базові інструменти, що допоможуть впоратися з домашніми справами. Всі товари можна купити в нашому інтернет-магазині «Техноскарб» в хорошому стані. Адже часто до нас потрапляють речі, які перестали приносити радість колишньому господареві, але їх працездатність залишилася на попередньому рівні.

Набори викруток 

Викрутка — інструмент на всі часи та випадки життя. Вона вступає в справу, коли потрібно полагодити двері шафи, що настирливо катається туди-сюди, або підкрутити кухонний комод. Можна назвати безліч прикладів, коли викрутка — вірний помічник у побутових домашніх справах.

Звичайно, вибираючи викрутки для будинку, можна легко заплутатися в широкому асортименті. Радимо підбирати цей слюсарний інструмент виходячи зі сфери його застосування. А найкраще — купити набір викруток для будинку. Це спеціальні набори, які поєднують в собі всі базові та необхідні моделі інструменту для домашніх справ.

1080x900 317342 Otverkta.jpg t_news

Шуруповерти 

Цей інструмент приходить на допомогу, коли простої викрутки вже недостатньо. За допомогою нього можна, наприклад, просвердлити отвір потрібного діаметру при збірці нових меблів.

Напевно, у вас виникло питання: «Чим відрізняється шуруповерт від викрутки або дрилі?». Головна різниця в тому, що шуруповерт поєднує в собі функції цих двох інструментів. А іноді, в залежності від моделі та ціни, може похвалитися наявністю ударного режиму.

Який шуруповерт вибрати для будинку? 

Між собою вони відрізняються за типом живлення: мережевий та акумуляторний. Назви говорять самі за себе, тому не будемо зупинятись на цьому моменті. Головне зрозуміти, що працюючий від мережі шуруповерт буде поступатися акумуляторному в компактності. Акумуляторний шуруповерт найчастіше коштує дорожче в силу можливості працювати на вулиці без підключення до мережі, та розрахований на регулярну експлуатацію в серйозних ремонтах.

Мережевий акумулятор відмінно справляється з домашніми нескладними завданнями. Купівля такого інструменту — вдалий бюджетний вибір шуруповерта для дому.

1080x900 317228 Shurupovert.jpg t_news

Набір інструментів 

Ніколи не знаєш, коли стане в нагоді молоток, плоскогубці або, скажімо, гайковий ключ. Це базові та прості інструменти, які на ряду з викруткою або шуруповертом повинні бути в кожному домі.

Виробники наборів інструментів продумують все до дрібниць, щоб ми отримували не лише просте використання, а й зручне зберігання всіх складових в комплекті.

Як правило, набір інструментів — це практичний пластиковий чемодан, в якому зібрано все необхідне для дрібних домашніх робіт. Залежно від ціни і виробника в наборі можна знайти: гайкові та шестигранні ключі, викрутки, гнучкий подовжувач, молоток і багато іншого. Індивідуально підібравши компоненти, рішення купити набір інструментів для дому може істотно полегшити ваше життя.

1080x900 317230 Nabor_instrumentov.jpg t_news

Купуючи в «Техноскарбі», ви економите час, гроші, а також даєте техніці нове життя. У нашому каталозі широкий вибір різних інструментів і обладнання за прийнятними цінами. Переходьте за посиланням, щоб ознайомитися з повним переліком доступних товарів.

Бережіть себе та робіть ваше життя ще більш комфортним, ваш «Техноскарб»!

Дивіться також:

Міський особистий транспорт
Міський особистий транспорт

Для тих, хто відкладав покупку особистого екологічного транспорту через його вартість — розповідаємо, що можна вигідно купити в нашому магазині.

Техноблог

01.05.2020

1479

Працюємо для вас!
Працюємо для вас!

Більшість наших роздрібних магазинів продовжують працювати. Купуйте безпечно та вигідно разом з «Техноскарбом»!

Новини мережі

30.04.2020

2865

Сам собі перукар
Сам собі перукар

Розповідаємо про техніку по догляду за волоссям для жінок та чоловіків, що доступна в нашому інтернет-магазині «Техноскарб».

Техноблог

17.04.2020

1067

«Великодні знижки» на відомі бренди»
«Великодні знижки» на відомі бренди»

В період з 17.04 по 23.04 (включно) ви можете придбати техніку від Apple, Xiaomi або Samsung зі знижкою до 10%.

Акції

16.04.2020

2566

Як знайти хоббі на карантині
Як знайти хоббі на карантині

та придбати все необхідне зручно й економно.

Техноблог

10.04.2020

975

Купуй зарааааааз!
Купуй зарааааааз!

Умови акції будуть дійсні з 10.04 до 16.04 включно.

Акції

09.04.2020

2802