offline

0 800 210 028

Про нас: переваги мережі магазинів Техноскарб™

1080x900 414969 преимущества_UA.jpg t_news

Щотижня ми робимо для вас цікаві добірки з технікою, яку можна купити в нашому каталозі. Ділимося надихаючими історіями успіху відомих компаній, що займають лідируючі місця серед кращих виробників. Розповідаємо про всі «гарячі» новинки в світі техніки і про те, як не помилитися при виборі вживаних гаджетів.

Але сьогодні ми вирішили трохи розповісти про нас самих. Нагадати постійним клієнтам, а також повідомити новим, про переваги нашої мережі магазинів Техноскарб™.

Акції та спеціальні пропозиції

Наша безмежна любов до акцій підтверджується їх частотою. Щомісяця ми вигадуємо нові цікаві умови, аби ви могли економно купувати необхідні товари та техніку. Крім того, іноді на нашому сайті https://tehnoskarb.ua/  проходять різні розіграші. Наприклад, на честь новорічних свят наш клієнт, якому посміхнулася удача, виграв путівку на двох до Єгипту!

А також, ми активно використовуємо бонусну програму, що теж допомагає нашим клієнтам вигідно здійснювати покупки.

Широкий асортимент товарів

На даний момент в каталозі «Техноскарб» понад 16 тисяч товарів, які зручно зібрані за категоріями, і щодня він активно оновлюється. У нас ви можете купити практично все: від мобільного телефону iPhone 11 до човна, або навіть катера.

Перейти до каталогу.

Перевірена техніка

Категорія «Перевірена техніка» — товари, що пройшли ретельну перевірку нашими фахівцями. На більшість позицій в цій категорії ми даємо фірмову гарантію 30 днів, а також можливість повернення протягом 14-ти з моменту покупки.

Персональний помічник

Нещодавно ми запустили ТехноБота в Telegram, який був створений, щоб допомогти вам у користуванні нашим сайтом. Цей автоматизований помічник володіє широким функціоналом та буде дуже корисним для наших клієнтів. Детальніше про чат-бота можна прочитати тут.

Купівля в кредит

Купуючи техніку, ви можете оформити її в кредит, обравши зручний для вас варіант: розстрочка від Monobank, ПриватБанку або за допомогою FastLoanSystem.

Ознайомитися з умовами оформлення кредиту.

Доставка по Києву та всій Україні

Знайшли потрібний товар в каталозі, але немає можливості забрати його самостійно? Ми доставляємо покупки по всій Україні.

Будь-яку покупку можна отримати у відділенні «Нової Пошти» або «Укрпошти», а в межах Києва ми доставимо вашу покупку кур'єром. Про всі можливі варіанти доставки і оплати — тут.

Наші партнери

Національна мережа ломбардів «Скарбниця» — перший недержавний ломбард, який успішно працює і розвивається вже понад 27 років.

У «Скарбниці» ви можете швидко оформити кредит під заставу широкого кола предметів, наприклад золота і техніки. Здати на зберігання цінності в будь-яке зручне ломбардне відділення мережі. Отримати кредит готівкою від кур'єра, де б ви не знаходилися, або поповнити карту будь-якого банку України на вигідних умовах. А за рахунок накопичених бонусів можна безкоштовно оформити страховий захист.

Керувати всіма операціями можна прямо в своєму смартфоні, зайшовши в особистий кабінет.

Переходьте на сайт https://www.skarb.com.ua/, щоб детальніше ознайомитися з усіма послугами.

Дивіться також:

Налітай! -5% на товари з передоплатою та післяплатою
Налітай! -5% на товари з передоплатою та післяплатою

Протягом усього місяця діє знижка на замовлення, оформлені в інтернет-магазині.

Акції

01.07.2020

2577

Електронні сигарети
Електронні сигарети

Історія появи, види і переваги модного пристрою.

Техноблог

26.06.2020

1407

Знайомтеся — ТехноБот
Знайомтеся — ТехноБот

Ваш особистий помічник в роботі з нашим магазином.

Новини сайту

15.06.2020

10009

Samsung Galaxy: як перевірити оригінальність
Samsung Galaxy: як перевірити оригінальність

Купуючи вживаний телефон.

Техноблог

12.06.2020

19531

Купуй офлайн — отримуй знижки на онлайн!
Купуй офлайн — отримуй знижки на онлайн!

Здійснюйте покупку в магазині та отримуйте до -15% на наступну покупку на нашому сайті.

Акції

10.06.2020

2563

Збираємося в похід
Збираємося в похід

Ми підготували список речей, які обов`язково знадобляться для вашого кемпінгу.

Техноблог

05.06.2020

1331