offline

0 800 210 028

Пристрої, що мають бути в кожному офісі

1080x900 467033 office_UA.jpg t_news

Офіс — місце, в якому співробітники компаній проводять більшу частину свого часу. Спілкуються та відзначають важливі дати. Багато офісних співробітників вважають робочий простір своєю другою домівкою, наповнюючи його приємними речами і технікою. Сьогодні про трійку найпопулярніших офісних аксесуарів.

Кулер для води

Перше, що спадає на думку, говорячи про офісну техніку — кулери для води. Вони стоять буквально на кожному підприємстві, відрізняючись лише габаритами та функціоналом. Компактний настільний кулер, кулер з нагріванням і охолодженням, великий підлоговий кулер — сьогодні вибір не складе труднощів. Трохи докладніше про найпопулярніші моделі.

Для невеликого офісу можна сміливо купувати настільний кулер. Він досить бюджетний, не займає багато місця та підійде для 4-6 співробітників. Якщо кількість людей більше 6-ти, то кращим варіантом буде підлоговий кулер з кранами для холодної і гарячої води. Часто такий кулер зовні нагадує маленьку шафу або тумбу, а бутель з водою ховається всередину корпусу кулера.

За бажанням можна купити кулер з озонатором, що буде очищати воду, або навіть з вбудованим холодильником. А також, важливо враховувати вільний простір, куди ви хочете поставити кулер для води.

Орієнтовні габарити:

  • настільний кулер — від 35 до 50 сантиметрів;
  • підлоговий кулер — від 80 до 100 + сантиметрів.

1080x900 467032 kuller_voda.jpg t_news

Кавоварка

Ранкова «п'ятихвилинка» за чашкою ароматної кави, коли колеги діляться думками і планами на майбутній робочий день — запорука гарного настрою та продуктивності.

У багатьох офісах це справжній ритуал, без якого не починається жоден робочий день. До того ж, кава відмінно бадьорить і підвищує настрій. Тому бюджетна кавоварка часто зустрічається на офісних кухнях.

Найбільш популярна, в силу своєї простоти і доступності, капсульна кавоварка. Крім того, можна заощадити ще більше та купити її б/в на «Техноскарбі».

1080x900 467031 kofemachina.jpg t_news

Термопот

Зробити перерву, щоб відпочити від комп'ютера та заварити ароматний чай — справа свята. Термопот працює за принципом повільного кип'ятіння, після якого температура підтримується на одному рівні. Він зберігає воду гарячою протягом тривалого часу, а отже суттєво заощаджує час. Крім того, скільки разів ви ставили чайник та згадували про це лише через 20-30 хвилин?

Купити термопот б/в часто коштує дешевше, ніж середній електрочайник. Наприклад, в нашому інтернет-магазині є термопоти від 400 гривень.

1080x900 467029 termopod.jpg t_news

Зволожувач повітря

В середньому, офісний працівник проводить 8-9 годин в закритому приміщенні. У літню пору працюють кондиціонери, без яких просто не вижити, та сильно пересушують повітря, а в зимовий час їх змінюють батареї або обігрівачі.

Повітря, яким ми дихаємо в перебігу робочого дня, сильно впливає на наше самопочуття. Від сухого повітря страждають і кімнатні рослини, які радують око та збагачують кабінет киснем. Тому зволожувач для повітря вже давно не рідкість в офісних приміщеннях.

Купити зволожувач для повітря можна у всіх великих містах України, або оформити доставку на сайті магазина «Техноскарб».

1080x900 467028 uzlazhnitel.jpg t_news

Дивіться також:

Простими словами: шуруповерт
Простими словами: шуруповерт

Просто та доступно про інструмент, який можна вигідно купити на сайті магазину «Техноскарб».

Техноблог

31.07.2020

934

Користуйся вигодою Скупки!
Користуйся вигодою Скупки!

Отримуйте на 5% більше від продажу техніки через сервіс «Скупка» в магазинах «Техноскарб».

Акції

27.07.2020

2807

Техніка: всі можливості та послуги в нашому магазині
Техніка: всі можливості та послуги в нашому магазині

Купити техніку, оформити розстрочку або навіть продати. Розповідаємо про всі послуги, що доступні в нашій мережі.

Техноблог

17.07.2020

1410

Телевізор: історія і найпопулярніші технології
Телевізор: історія і найпопулярніші технології

І нехай з появою інтернету телевізор трохи здав свої позиції, сучасні моделі не втрачають хвилю, володіючи багатьма корисними функціями.

Техноблог

10.07.2020

1437

Ваш ідеальний ранок
Ваш ідеальний ранок

Ми вирішили скласти список техніки, що допоможе вам зробити свій ранок ще більш приємним.

Техноблог

03.07.2020

1005

Налітай! -5% на товари з передоплатою та післяплатою
Налітай! -5% на товари з передоплатою та післяплатою

Протягом усього місяця діє знижка на замовлення, оформлені в інтернет-магазині.

Акції

01.07.2020

2577