offline

0 800 210 028

Realme: історія компанії, яка стрімко набирає популярність

1080x900 1138148 realme-new-UA.jpg t_newsСьогодні на ринку техніки є пару-трійку «великих» гравців, які задають тренди та користуються популярністю в усьому світі. Менші виробники орієнтуються на лідерів ринку, намагаючись оптимізувати свою продукцію і зробити її більш практичною, а отже й збільшити продажі. Але час від часу з'являються нові бренди, які стрімко розвиваються, набираючи популярність серед споживачів техніки. І сьогодні ми хочемо розповісти вам про один з таких брендів споживчої електроніки та гаджетів — Realme. До речі, саме цю китайську компанію неофіційно вважають головним конкурентом Xiaomi, але про все по черзі.

Трішки історії

Realme — молодий виробник електроніки, який був заснований у Китаї у 2018 році, і наразі саме Realme вважається головним конкурентом для гіганта доступної техніки Xiaomi. Але тут варто сказати, що компанія не з'явилася з нізвідки, оскільки перші згадки про Realme були ще 20 років тому.

Річ у тому, що у 2010 році бренд був частиною вже досить відомого китайського виробника техніки OPPO. Через 8 років компанія OPPO прийняла рішення відокремити дочірній бренд OPPO Real (а саме так тоді називалася майбутня компанія Realme), який був розрахований на ринок Індії й країн, що розвиваються. І як ви вже могли здогадатися — це рішення стало правильним. Всього за перші сім місяців число продажів смартфонів Realme досягло 4 мільйони, а до 2019 року бренд зайняв четверте місце на ринку техніки в Індії й запустив продаж електроніки в Китаї й Європі. Згідно зі статистикою, на цей час мобільними телефонами Realme користуються близько 40 мільйонів людей у ​​всьому світі. Можна сказати, що експеримент вдався на всі 100 відсотків.

Але в чому секрет такого успіху? Проводячи аналіз стрімкого розвитку Realme на ринку Індії, видання Eoto Tech визначило декілька причин, за якими техніка отримала такий успіх серед користувачів.

  • Ціни. Техніка Realme — це ідеальний симбіоз якості й ціни, яка спрямована в першу чергу на молоду аудиторію.
  • Висока продуктивність смартфонів. У всіх телефонах бренду встановлені HD 720p екрани, а також подвійні камери (13 Мп) з підтримкою нічного режиму зйомки.
  • Лаконічний дизайн і оригінальні «фірмові» малюнки на задніх кришках смартфонів.

У нашому каталозі представлені всі популярні моделі телефонів від Realme, а також бездротові навушники Buds Air б/в у хорошому стані за доступними цінами. Ознайомитися з асортиментом.

Дивіться також:

Який бюджетний смартфон придбати у 2021 році?
Який бюджетний смартфон придбати у 2021 році?

Розповідаємо про три смартфони з хорошою продуктивністю, вартість яких не перевищує 4500 грн.

Техноблог

24.09.2021

1757

Акція «Торгуйся з продавцем» - оcінній сезон!
Акція «Торгуйся з продавцем» - оcінній сезон!

З 23 вересня до 31 жовтня 2021 р. в мережі магазинів Техноскарб ТМ ви можете отримати знижку на свою покупку поторгувавшись із продавцем в магазині.

Акції

23.09.2021

3038

Розстрочка на б/в техніку
Розстрочка на б/в техніку

Ми вважаємо, що жити потрібно тут і зараз, тому даємо можливість клієнтам оформити техніку в розстрочку. Таким чином ви можете відразу отримати потрібний вам товар без необхідності збирати повну суму на його купівлю.

Техноблог

03.09.2021

1717

Техніка для навчання на «Техноскарб»
Техніка для навчання на «Техноскарб»

Яку б/в техніку для навчання можна купити в нашому каталозі?

Техноблог

27.08.2021

1552

Приватний продавець або комісійний магазин — що вибрати?
Приватний продавець або комісійний магазин — що вибрати?

Чому краще купувати б/в техніку в комісійних магазинах або на спеціалізованих торгових майданчиках онлайн?

Техноблог

20.08.2021

2804

Apple Macbook Pro 16 — довершеність в кожній деталі
Apple Macbook Pro 16 — довершеність в кожній деталі

Випуск потужного ноутбука Apple Macbook Pro 16 припав на 2019 рік

Цікаве

16.08.2021

1671