М`ясорубки
Чому варто купити м'ясорубку — маст-хев для фанатичних м'ясоїдів
1. Влада над смаком ваших сосисок, тефтелей і кебабів цілком належатиме вам, тому що склад суміші визначаєте ви та ніхто інший. Наважилися купити власну м'ясорубку? Ласкаво просимо до клубу м'ясних експериментаторів, які додають бекон у котлети для бургери (та свято вірять, що нічого смачнішого не куштували). Як тільки вдома з'являється такий гаджет, і ви дізнаєтеся, які на смак продукти зі свіжого фаршу, шляху назад, до заморожених лотків з супермаркету, більше немає. Його закрито назавжди.
2. Ви зможете подрібнювати не тільки м'ясо. Електрична м'ясорубка, як і більшість сучасних пристроїв для кухні, намагається бути пропозицією "все-в-одному". Тому що ні в кого немає місця тримати на столах кухонний комбайн, хлібопічку, соковижималку, блендер-міксер-тостер і ще з десяток речей одночасно. Чим більше додаткових функцій додадуть виробники, тим вище шанс, що покупець обере саме м'ясорубку.
Умовна м'ясорубка «Бош» (або будь-якої іншої відомої фірми) вміє:
* Робити печиво. Найчастіше пісочне.
* Видавлювати сік. Одна насадка на м'ясорубку для томатного соку — і людину, яка закриває банки з ним цілими десятками, врятовано. Економія часу в неймовірних обсягах!
* Різати та шинкувати овочі і фрукти. Скибочками чи кубиками — визначають доступні насадки.
* Перемелювати тверді сири, каву та спеції.
* Нарізати тісто для пасти.
* Формувати м'ясо у сосиски.
Функціональність залежатиме від комплекту аксесуарів, тому уважно стежте за тим, що в коробці. Але це не всі важливі показники.
* Реверс обов'язковий. Навіть професійні м'ясорубки часом не можуть розправитися з застряглою жилою. А якщо змінити напрямок руху, то з проблемою впоратися простіше.
* Характеристика пікової потужності важлива, але не критична: краще зверніть увагу на графу «продуктивність» — яку кількість м'яса пристрій перемелює за хвилину.