offline

0 800 210 028

Як знайти хоббі на карантині

1080x900 295530 hobby_UA.jpg t_news

В умовах карантину більшість з нас сидить по домівках і потрібно визнати — це досить нудно. Коли всі куточки квартири вже прибрані, речі перебрані, а фільми починають набридати — саме час відкрити для себе нове хобі. Ми зібрали варіанти базових захоплень для тих, кому складно адаптуватися після активного темпу життя та зовсім нічим зайнятися вдома.

Музика

Напевно, у вас хоч раз виникало бажання «підкорити» який-небудь музичний інструмент. Грати улюблені композиції для себе і друзів, або навіть зібрати групу з однодумців.

Музика це відмінний спосіб розслабитися та дати волю експериментам. Звичайно, мало хто стає великими маестро, але якщо ви давно хотіли спробувати себе в ролі музиканта — саме час почати.

Сьогодні в інтернеті величезна кількість відеоуроків і гайдів з навчання музиці. А при бажанні займатися з досвідченим викладачем можна знайти онлайн-школу, яких теж достатня кількість, особливо в умовах карантину.

У нашому інтернет-магазині є можливість підібрати музичний інструмент «на смак та колір», заощадивши гроші. Оскільки не завжди є можливість витратити кругленьку суму на інструмент, коли лише ступаєш на стежку становлення музикантом. 

Як вибрати гітару для новачка читайте тут

Для тих, хто задумався купити гітару Yamaha або Maxtone, відразу відповімо на питання «чи можна купувати музичні інструменти б/в?» Так, адже вони, як і техніка, з часом втрачають тільки ціну.

1080x900 295529 music.jpg t_news

Малювання і дизайн

Графічний планшет — знахідка не лише для професіоналів в сфері образотворчого мистецтва, яка може стати для вас провідником до світу малюнка. Такий девайс володіє широкою функціональністю та дуже зручний у використанні. Звичайно, коштує він не завжди дешево, тому купити графічний планшет на «Техноскарбі» — можливість отримати бажаний пристрій за доступною ціною.

Вибираючи графічний планшет, зверніть увагу на відсутність «сліпих» зон і значних пошкоджень на поверхні. Для новачків й аматорів підійдуть графічні планшети від Wacom, які можна купити в нашому каталозі. Компанія добре зарекомендувала себе на ринку і випускає доступні, але в той же час якісні пристрої.

1080x900 295526 design.jpg t_news

Кулінарія 

Кулінарія — унікальне захоплення, адже можна порадувати не тільки себе, а й близьких новим смачненьким експериментом. У цій сфері, без перебільшення, є де розгулятися. Приготувати м'ясо на грилі, спробувати новий рецепт десерту або нарешті освоїти випічку. На «Техноскарбі» можна купити гриль, хлібопічку або пароварку для правильного харчування, а також багато іншої корисної кухонної техніки.

Ознайомитися зі всіма доступними товарами.

1080x900 295531 cooking.jpg t_news

Відеоігри

Сучасні відеоігри вражають графікою і цікавими сюжетами. Купити ігрову приставку це чудовий варіант веселого вечірнього дозвілля. Розвивайте командний дух або змагайтеся, вигадуючи спритні ходи та комбінації. Зазвичай в комплекті з приставкою йдуть два маніпулятора, але за бажання можна купити додаткові.

Це хобі, яке нехай і не дає значної користі, але дуже заряджає та наповнює емоціями. У нашому магазині широкий вибір ігрових приставок, серед яких можна купити вживану консоль Sony PS4 або Xbox у хорошому стані.

Доречі, раніше ми розповідали про всі особливості ігрових приставок від Sony. Перейти до тексту.

1080x900 295532 gaming.jpg t_news

А якщо тема відеоігор вам не дуже близька, але хочеться чогось незвичайного, рекомендуємо придбати окуляри віртуальної реальності.

Це цікавий гаджет, за допомогою якого можна в буквальному сенсі відчути себе героєм улюбленого фільму. Або, наприклад, подивитися на міста з висоти пташиного польоту.

Такі пристрої найчастіше дорогі, але на «Техноскарбі» можна купити VR-окуляри від 500 грн.

1080x900 295527 VR.jpg t_news

Проводьте вільний час з користю. І хто знає, можливо, нове хобі стане вашим покликанням.

Бережіть себе та близьких,

ваш «Техноскарб»!

Дивіться також:

Сам собі перукар
Сам собі перукар

Розповідаємо про техніку по догляду за волоссям для жінок та чоловіків, що доступна в нашому інтернет-магазині «Техноскарб».

Техноблог

17.04.2020

1080

«Великодні знижки» на відомі бренди»
«Великодні знижки» на відомі бренди»

В період з 17.04 по 23.04 (включно) ви можете придбати техніку від Apple, Xiaomi або Samsung зі знижкою до 10%.

Акції

16.04.2020

2662

Купуй зарааааааз!
Купуй зарааааааз!

Умови акції будуть дійсні з 10.04 до 16.04 включно.

Акції

09.04.2020

2812

Облаштовуємо домашній спортзал
Облаштовуємо домашній спортзал

Розповідаємо про базові тренажери, які можна вигідно придбати на сайті нашого інтернет-магазину «Техноскарб».

Техноблог

03.04.2020

1430

Весняний цінопад у «Техноскарбі»!
Весняний цінопад у «Техноскарбі»!

Купуйте три товари та отримайте знижку на кожну одиницю в чеку.

Акції

01.04.2020

2303

Samsung: корейський успіх на світовому ринку
Samsung: корейський успіх на світовому ринку

Корпорація з цікавою історією, що вчить ніколи не опускати руки.

Техноблог

27.03.2020

2196