offline

0 800 210 028

Готуємося до Нового року: що подарувати їй?

1080x900 598702 gifts_for_her_UA.jpg t_news

Як правило, в грудні ми намагаємося завершити всі невиконані завдання, щоб почати новий рік з чистого аркуша. Тому прихід першого місяця зими приносить нам не лише приємну святкову атмосферу, але і метушню — як все встигнути? Підготуватися до заповітної дати, успішно завершити робочий рік і головне — купити подарунки для всіх близьких.

Для того, щоб ви не втрачали час на пошуки, ми вирішили зробити невелику добірку з ідеями подарунків, яку розділили на дві частини: «Що подарувати їй?» та «Що подарувати йому?». При виборі подарунків ми слідували двом головним критеріям — практичність і доступність.

Крім того, рік, що минає, показав, наскільки велику роль в нашому житті відіграє інтернет і як сильно він спрощує виконання поставлених завдань. Багато хто почав здійснювати покупки онлайн і навіть працювати з дому. Тому замовляючи подарунки в інтернет-магазині, ви не лише економите час, але і дбаєте про себе та оточення. Крім того, не забувайте, що чим менше днів до Нового року, тим сильніший ажіотаж у всіх магазинах. Тому радимо не зволікати з оформленням замовлення, щоб напевно отримати його вчасно.

Отже, що подарувати представниці прекрасної статі?

Набір для манікюру

Більшість дівчат з трепетом ставиться до всіх beauty-процедурам. В умовах карантину, коли салони закриті або працюють з обмеженнями, знайти вільний час у майстра — практично неможливо, тож все більше дівчат робить манікюр і педикюр самостійно в домашніх умовах. Тому купити якісний набір для манікюру — відмінна ідея, яку обов'язково оцінить одержувачка подарунка. А якщо набір вже є, можна вибрати хорошу лампу, без якої також не обійтися.

1080x900 598700 gifts_nails.jpg t_newsДогляд за волоссям

Складно знайти дівчину, яка не дбає про своє волосся. Тому можна купити на подарунок професійний фен для швидкого сушіння, який не буде пересушувати локони. Або, наприклад, плойку для створення витончених хвиль або об’єму в коренях. У нашому каталозі широкий вибір гаджетів для волосся: побутові та професійні моделі з різними температурними режимами, потужністю і насадками.

1080x900 598699 gifts_dryer.jpg t_news

Фітнес-трекер

Крокомір, вимірювання пульсу, відстеження фаз сну, будильник, повідомлення і інформація про дзвінки — фітнес-трекер зібрав у собі всі необхідні функції. Більш того, ці браслети мають приємний мінімалістичний дизайн і підійдуть до будь-якого стилю. Найпопулярнішим фітнес-трекером на сьогодні є Mi Band від Xiaomi. Раніше ми робили великий огляд на всі п'ять поколінь китайського фітнес-трекера, який допоможе вам вибрати відповідну модель.

1080x900 598701 gifts_miband.jpg t_news

Купуйте подарунки вигідно разом з інтернет-магазином «Техноскарб»!

Дивіться також:

Спеціально до Дня Святого Миколая акція «Торгуйся з продавцем»
Спеціально до Дня Святого Миколая акція «Торгуйся з продавцем»

Спеціально до Дня Святого Миколая, в мережі магазинів «Техноскарб» ми запускаємо акцію «Торгуйся з продавцем»

Акції

18.12.2020

1567

Готуємося до Нового року: що подарувати йому?
Готуємося до Нового року: що подарувати йому?

У продовженні нашої добірки — ідеї подарунків для чоловіка.

Техноблог

11.12.2020

730

Обирай та вигравай
Обирай та вигравай

Обміняти 500 бонусів на можливість виграти гаджет

Акції

30.11.2020

4082

Коли якісний звук виглядає стильно
Коли якісний звук виглядає стильно

BeoPlay S3 - це сучасна блютуз-акустика від великої датської компанії

Цікаве

30.11.2020

774

Black Friday — що можна вигідно придбати на «Техноскарбі»?
Black Friday — що можна вигідно придбати на «Техноскарбі»?

Пора знижок настала! Обираємо найпопулярніші товари зі знижками на сайті нашого магазину.

Техноблог

27.11.2020

714

Чорна П’ятниця в «ТехноСкарб»!
Чорна П’ятниця в «ТехноСкарб»!

Акційна пропозиція діє лише на товар, позначений спеціальною позначкою «до -15%»

Акції

23.11.2020

1365