online

0 800 210 028

Що таке б/в техніка, чому вона так популярна та як її безпечно купувати?

1080x900 923354 b-v-tech-UA.jpg t_newsЩо таке б/в техніка, чому вона так популярна та як її безпечно купувати? Сьогодні говоримо про гаджети з досвідом, а також про два базових правила безпеки щодо їх купівлі.

Отже, б/в техніка — це всі гаджети, що вже були у вжитку. Сьогодні з рук можна купити практично все: від iPhone 11 до великогабаритної техніки. Такі товари суттєво дешевші за нові, а отже дозволяють заощадити на купівлі при цьому отримавши техніку в хорошому (а іноді й в ідеальному) стані. Пам'ятайте, що будь-який гаджет (наприклад, ваш старий мобільний телефон, що лежить у шафі та старанно збирає на собі пил) має свою цінність і може принести радість новому власнику. До речі, продаючи старі пристрої, ви даєте їм нове життя.

Правильно вибирайте платформи для покупки

Мабуть, перше, що хочеться сказати будь-якому клієнту, який вирішив купити вживану техніку — завжди вибирайте лише перевірені платформи. Це свого роду золоте правило вторинного ринку, про яке часто забувають в гонитві за нижчою ціною на техніку.

У наш час онлайн-шопінг знаходиться на піку популярності. Це без сумнівів зручно та допомагає суттєво економити час (якого у сучасної людини практично ніколи не буває). Але, як наслідок тенденції на онлайн-купівлі, — десятки шахраїв «гуляють» сервісами оголошень про купівлю/продаж у пошуках наживи. Саме тому важливо ніколи не втрачати пильність, особливо якщо мова заходить про покупку дорогої техніки.

Де найкраще купувати техніку? У комісійних магазинах, що не лише проводять ретельну перевірку товарів перед продажем, але і видають на них гарантію. Таким чином, у разі проблем з технікою (в рамках гарантійного обслуговування) клієнт може звернутися в сервісний центр магазину або повернути гроші за товар. Ознайомитися із каталогом інтернет-магазину «Техноскарб». 

Ніколи не надсилайте гроші заздалегідь

Ця схема «стара як світ», але, на жаль, все ще працює з добродушними покупцями. Якщо ви зважилися купити, скажімо, телефон б/в, вибравши його на сервісі оголошень — попросіть продавця відправити його післяплатою. Продавець, який впевнений у своєму товарі та не має злих намірів, обов'язково піде вам назустріч. У такому випадку ви матимете можливість особисто перевірити техніку на пошті та лише після цього оплатити її.

І наостанок — не бійтеся ставити питання про техніку, яку ви збираєтеся купувати. Адже завжди краще уточнити деталі заздалегідь і бути готовим до можливих проблем (якщо, наприклад, техніка має значні пошкодження), аніж намагатися достукатися до продавця після покупки.

1080x900 923356 b-v-tech-online.jpg t_news

Дивіться також:

До Дня Молоді! До -10% знижки на смартфони та телефони
До Дня Молоді! До -10% знижки на смартфони та телефони

Акція до Дня Молоді! Отримуйте до -10% знижку на смартфони та телефони.

Акції

10.06.2021

1606

Xiaomi Mi 11 Ultra: те, про що всі говорять
Xiaomi Mi 11 Ultra: те, про що всі говорять

Що потрібно знати про одного з найпопулярніших флагманів китайського бренду.

Техноблог

04.06.2021

1574

Акція «Торгуйся з продавцем» відновлюється!
Акція «Торгуйся з продавцем» відновлюється!

З 23 до 24 травня 2021 р. та з 30 до 31 травня 2021 р. в мережі магазинів «Техноскарб» ви можете отримати знижку до 10% просто поторгувавши із продавцем в магазині.

Акції

21.05.2021

1911

Як заощадити при купівлі б/в техніки?
Як заощадити при купівлі б/в техніки?

Розповідаємо про програму обміну в «Техноскарбі», що допомагає економити гроші.

Техноблог

21.05.2021

919

 Популярні товари від Xiaomi. Частина 2
Популярні товари від Xiaomi. Частина 2

У попередній частині ми розповіли вам про чотири товари іменитого китайського бренду, що закохали в себе користувачів по всьому світу. А сьогодні мова піде ще про два продукти Xiaomi, які не менше іншого заслуговують на увагу.

Техноблог

14.05.2021

913

Популярні товари від Xiaomi
Популярні товари від Xiaomi

Добірка товарів китайського бренду, які користуються особливою популярністю серед споживачів.

Техноблог

07.05.2021

765