online

0 800 210 028

Приватний продавець або комісійний магазин — що вибрати?

1080x900 1091149 what-to-choose-UA.jpg t_newsКупівля б/в техніки — це своєрідна лотерея, яка може обернутися неприємною історією з плачевним фіналом, якщо не дотримуватися базових правил безпеки. Звичайно, сьогодні, коли інтернет буквально «завалений» статтями на тему онлайн-купівель (і продажів), убезпечити себе значно простіше. Але як показує практика, на жаль, в гонитві за низьким цінником, покупці часто йдуть на поводу у шахраїв. І як підсумок — ні грошей, ні бажаної техніки.

У нашому блозі ми вже неодноразово розповідали вам про те, як правильно здійснювати купівлі товарів з досвідом. Говорили й про те, чому важливо не втрачати пильність, коли мова заходить про угоди з продавцями в приватному порядку. Сьогодні ми знову хочемо підняти питання безпеки (адже, як відомо, повторення — мати навчання), але зробити акцент на тому, чому краще купувати б/в техніку в комісійних магазинах або на спеціалізованих торгових майданчиках онлайн.

Звичайно, головний аргумент на користь комісійних магазинів (у порівнянні з приватними оголошеннями на безоплатних онлайн-ресурсах) — ви бачите, за що платите гроші та можете бути впевнені в якості техніки. Співробітники мережі магазинів «Техноскарб» з радістю допоможуть вам підібрати необхідний товар і дадуть відповідь на всі ваші запитання. Пам'ятайте, що офіційний магазин — це безпечне місце для купівлі б/в техніки.

Уся техніка, що доступна в каталозі інтернет-магазину «Техноскарб» проходить попередню перевірку на працездатність фахівцями мережі. А отже, купуючи товари у нас, ви отримуєте перевірену б/в техніку, що повністю готова до використання. Крім того, на нашому сайті є спеціальний розділ «Товари з гарантією», де можна придбати техніку з гарантією на 30 днів, яка також проходить ретельну перевірку з боку наших співробітників. Що це означає? Ми надаємо безоплатний ремонт в нашому сервісному центрі протягом 30 днів з моменту купівлі, якщо техніка вийшла з ладу. Обов'язково уточнюйте умови гарантійного обслуговування у продавця в момент купівлі товару.

І наостанок — у нашому каталозі зібрані десятки різних товарів, що зручно відсортовані за тематичними категоріями. Таким чином клієнту необхідно всього декілька хвилин, аби знайти цікавий для нього лот. Ми працюємо над тим, щоб зробити ринок вторинної техніки максимально зручним і безпечним для клієнта, тому цінуємо ваш час, витрачений на пошуки та успішну угоду з продавцем.

Дивіться також:

Розстрочка на б/в техніку
Розстрочка на б/в техніку

Ми вважаємо, що жити потрібно тут і зараз, тому даємо можливість клієнтам оформити техніку в розстрочку. Таким чином ви можете відразу отримати потрібний вам товар без необхідності збирати повну суму на його купівлю.

Техноблог

03.09.2021

1741

Техніка для навчання на «Техноскарб»
Техніка для навчання на «Техноскарб»

Яку б/в техніку для навчання можна купити в нашому каталозі?

Техноблог

27.08.2021

1566

Apple Macbook Pro 16 — довершеність в кожній деталі
Apple Macbook Pro 16 — довершеність в кожній деталі

Випуск потужного ноутбука Apple Macbook Pro 16 припав на 2019 рік

Цікаве

16.08.2021

1686

Акція! Соковиті ціни на б/в техніку!
Акція! Соковиті ціни на б/в техніку!

Найпопулярніша б/в техніка за соковитими цінами!

Акції

13.08.2021

2687

Зараз — ідеальний час для музики!
Зараз — ідеальний час для музики!

Ми віримо, що можна самостійно освоїти будь-який музичний інструмент, якщо, звичайно, докладати до цього максимум зусиль і часу. І якщо ви роками відкладали ідею зайнятися музикою — зараз ідеальний час для цього.

Техноблог

13.08.2021

1915

Літнє дозвілля: як активно провести час у рамках міста
Літнє дозвілля: як активно провести час у рамках міста

І що для цього потрібно.

Техноблог

06.08.2021

1639