online

0 800 210 028

Навушники Apple AirPods – що варто знати?

1080x900 1437663 headphone_ua.png t_news

Бездротові навушники, або TWS (True Wireless Stereo) – це не просто навушники, а розумний гаджет який має багато функцій та «фішок». Існує багато суперечок, хто ж був першим в розробці бездротових навушників. Справжня популярність пришла у 2016 році, на ринку з’явились два постійні конкуренти Apple AirPods та Samsung IconX, але вони кардинально відрізнялись формфактором: AirPods – вкладиші, Samsung – вакуумні, та багато інших відмінностей. Сьогодні ми поговоримо саме про AirPods, щоб трохи допомогти розібратись в моделях навушників Apple AirPods.

AirPods. Перші бездротові навушники від Apple, стали дуже модним та пізнаваним аксесуаром, компактні й практичні. Працюють на базі мікропроцесора W1 власної розробки, який забезпечує бездоганну синхронізацію, швидкість та зручність у перемиканні між іншими пристроями Apple. Корпус навушників оснастили сенсорною панеллю для зручного керування.

AirPods 2. Друге покоління навушників Apple AirPods порадувало користувачів значними покращеннями. Яка між ними різниця? Перше – це новий мікропроцесор (чіп) Н1, він забезпечує у два рази швидше підключення та перемикання між пристроями. З'єднання стало відчутно стабільніше, суттєво зменшилась затримка передачі звуку – це помітно при перегляді відео та коли граєте в улюблені ігри. Друге – автономність, поліпшили режим дзвінка з 2 до 3 годин, режим прослуховування музики залишилось як в AirPods (5 годин).

1080x900 1437662 AirPods.jpg t_news

AirPods Pro. Навушники абсолютно нового класу – це перші вакуумні навушники Apple з функцією активного поглинання шуму. В комплект додали силіконові вкладки на вибір для комфорту та забезпечують відмінну звукоізоляцію. В AirPods Pro додали стандарт вологозахисту IPX4, що захистить від потрапляння бризків під час дощу, або потрапляння поту під час тренування. Функція динамічного відстеження рухів голови та просторове аудіо забезпечує об’ємний звук, як в кінотеатрі. Футляр став сумісний з бездротовими зарядними пристроями. Датчиками натискання можна перемикатись між режимами та легко керувати музикою й викликами.

AirPods 3. Новинка 2021 року, і що ж нового в них з’явилось? Таке враження, що з AirPods 2 і AirPods Pro вибрали найкрутіші функції та створили новинку. Технологія просторового аудіо створює ефект об’ємного звуку та баси на найвищому рівні. Якщо вам важливе питання ергономіки, то компанія на цей раз провела дослідження і форма навушників стала анатомічною, динаміки направлені прямо в вухо. Вологозахист є тепер не тільки в навушниках, а й у кейса. 6 годин прослуховування музики без підзарядки.

1080x900 1437661 AirPods-Pro.jpg t_news

На ринку України дуже багато магазинів, які продають техніку Apple, але не для всіх вона доступна по ціні. На нашому сайті є великий вибір б/в навушників, ви зможете заощадити та купити свої «айрподс» у багатьох магазинах «Техноскарб» в Києві.

Завжди з вами,

мережа магазинів техніки «Техноскарб»

Дивіться також:

Оплата частинами тепер знову доступна!
Оплата частинами тепер знову доступна!

Можливість придбати товари з оплатою частинами знову доступна

Новини мережі

13.05.2022

943

Продай техніку миттєво!
Продай техніку миттєво!

Скористайся нашим сервісом!

Новини сайту

09.05.2022

977

Проммагазин – величезний вибір будівельної техніки
Проммагазин – величезний вибір будівельної техніки

Наш промисловий магазин приємно здивує вас асортиментом

Новини мережі

27.04.2022

694

Зі святом Великодня!
Зі святом Великодня!

Нехай Свято принесе у Ваш дім затишок, а серця наповнить любов`ю.

Новини мережі

22.04.2022

607

Який інструмент потрібен для дачі?
Який інструмент потрібен для дачі?

Для початку – визначитись, яких інструментів не вистачає

Техноблог

08.04.2022

2095

Відкрито новий магазин в місті Ужгород!
Відкрито новий магазин в місті Ужгород!

Відкрито новий великий магазин в м. Ужгород! Широкий асортимент, доступні ціни!

Відкриття магазинів

31.03.2022

1188