offline

0 800 210 028

Садове приладдя

1080x900 376946 garden_UA.jpg t_news

Розкішні квітучі сади та ідеальний зелений газон у дворі — мрія кожної господині приватного будинку. І незважаючи на думку, що впоратися з зеленим царством може виключно досвідчений садівник, ми віримо — головне ентузіазм та спеціальні садові інструменти.

Економте час і гроші, купуючи вживані садове приладдя в нашому інтернет-магазині «Техноскарб».

Газонокосарки

Найпопулярніший вид газонокосарки — колісна. Саме вона, найчастіше, зустрічається у фільмах, коли садівник вальяжно возить косарку по землі. Покататися верхи під час обробки газону дозволить райдер. А газонокосарку-триммер доведеться носити в руках.

І якщо з видом цього садового інструменту все більш-менш зрозуміло, то щоб визначитися: взяти електричну газонокосарку або бензинову — потрібно розібратися в їх відмінностях та перевагах.

Більшість садівників, і просто любителів красивих газонів, віддають перевагу саме електричним газонокосаркам. Три головних «за» в їх користь: екологічність, простота в обслуговуванні та низький рівень шуму під час роботи.

Уже поспішаєйте купити електричну газонокосарку? При покупці обов'язково враховуйте:

  • щільність і висоту трави, з якою доведеться працювати;
  • рельєф газону;
  • потужність мотора. Електричні газонокосарки працюють від мережі і не можуть «стрибнути» вище позначки 220 Вт. Тому якщо хочете інструмент більш потужніший — придивіться до моделей, що працюють на бензині.

Звичайно, ціна газонокосарки безпосередньо залежить від її технічних характеристик і можливостей. Але в нашому інтернет-магазині «Техноскарб» можна купити б/в газонокосарку за низькою ціною або в розстрочку. Адже техніка з досвідом — це розумна економія.

1080x900 376858 косилка.jpg t_news

Кущорізи

Іноді кущі привертають більше уваги, ніж найгарніші квіти на клумбі. Чого тільки не придумують садівники, які з трепетом доглядають за своїми рослинами. Але досягти цікавих геометричних форм, з ідеально рівними боками, без спеціального інструменту — практично неможливо.

Незважаючи на те, що кущоріз — інструмент досить специфічний і потрібен далеко не всім, вибір такого приладдя досить широкий. Тому вибрати кущоріз іноді може бути непросто: від класичного секатора до потужного інструменту, що працює на бензині.

Які бувають кущорізи і де їх застосовувати?

Секатор — ручні ножиці, які стануть в нагоді для того, щоб обрізати пару-трійку гілочок, оскільки вимагають хороший запас м'язової сили. Такий кущоріз простий у використанні, і якщо ви не плануєте обробляти величезні сади та міцні кущі — це хороший дешевий варіант.

Електричний кущоріз — бюджетний і практичний варіант, що працює дуже тихо. Це найпопулярніший вид кущоріза, який неофіційно називають електричними садовими ножицями. Для роботи в радіусі доступу до розетки підійде інструмент, що працює від мережі. А якщо такої можливості немає — можна придбати акумуляторний кущоріз. Наприклад, від Makita або Gardena.

1080x900 376857 кусторез_.jpg t_news

У розпал теплої пори року, коли рослини та дерева радують око яскравими фарбами, кущоріза і газонокосарки цілком достатньо, аби тримати свій сад в порядку. Але ближче до осені радимо купити й повітрядувку, або садовий пилосос, щоб прибирання обпадаючою листя не перетворювалося на щоденні страждання. 

1080x900 376859 воздуходувка.jpg t_news

Дивіться також:

«Нічний розпродаж» продовжено!
«Нічний розпродаж» продовжено!

Ще одна ніч для того, щоб здійснити покупку будь-якого товару в каталозі інтернет-магазину «Техноскарб» зі знижкою до 15%.

Акції

29.05.2020

2229

Хочеш знижку? Торгуйся з продавцем!
Хочеш знижку? Торгуйся з продавцем!

З 30.05.2020 до 31.05.2020 (включно), в мережі магазинів «Техноскарб» діє унікальна акція «Торгуйся з продавцем».

Акції

29.05.2020

2065

Як при купівлі вживаної техніки Apple переконатися в її оригінальності. Частина 2
Як при купівлі вживаної техніки Apple переконатися в її оригінальності. Частина 2

В продовженні статті про Apple — ще два популярних пристрої компанії.

Техноблог

15.05.2020

1499

Як при купівлі вживаної техніки Apple переконатися в її оригінальності. Частина 1: iPhone
Як при купівлі вживаної техніки Apple переконатися в її оригінальності. Частина 1: iPhone

Базові нюанси, що допоможуть вам успішно придбати вживаний айфон.

Техноблог

08.05.2020

4644

«Стань клієнтом «Техноскарбу» — виграй сертифікат»
«Стань клієнтом «Техноскарбу» — виграй сертифікат»

Протягом місяця, з 6.05 по 31.05, ми проводимо розіграш подарункових сертифікатів для нових клієнтів магазинів «Техноскарб», які здійснили покупку вперше.

Акції

05.05.2020

28311

Міський особистий транспорт
Міський особистий транспорт

Для тих, хто відкладав покупку особистого екологічного транспорту через його вартість — розповідаємо, що можна вигідно купити в нашому магазині.

Техноблог

01.05.2020

1489