online

0 800 210 028

Гриль, барбекю або набір для фондю: що вибрати для літніх пікніків на природі?

1080x900 946448 camp-new-UA.jpg t_news«Літо, ах літо, літо зоряне будь зі мною» — співається в одній відомій пісні. І дійсно, так хочеться, аби теплі дні якомога довше залишалися з нами. Так багато речей хочеться встигнути за три місяці літа: і від роботи відпочити, і на море з'їздити, і на природу з друзями вибратися.

І якщо перші два пункти вимагають попереднього планування, то реалізувати вилазку на природу можна буквально за лічені години. Свіже повітря, приємна компанія рідних і близьких, смачна їжа, приготована під тріск вугілля у багатті. Сьогодні ми хочемо розповісти вам про найпопулярніші девайси для літніх пікніків на природі, які можна купити в нашому інтернет-магазині за доступною ціною.

Набір для барбекю

Напевно ви хоча б раз зустрічали сцену в американських фільмах, де герої влаштовують велику вечірку з барбекю, запрошуючи туди друзів і сусідів (що, до речі, дуже популярно в США). Відомо, що барбекю, як спосіб приготування м'яса (і не тільки) з'явилося в 1670-х роках в Америці. Якщо говорити простими словами, то барбекю — тривале томління м'яса на решітці з використанням вугілля, яке надає йому приємний копчений смак і аромат.

Сучасні моделі наборів для барбекю мають безліч можливостей і функцій, що роблять процес приготування простим і цікавим. Можна вибрати девайс за типом палива (від вугілля, газу або електрики), підібрати потрібний розмір робочої поверхні або кількість температурних зон (для одночасного приготування кількох різних страв), і багато іншого.

1080x900 946452 bbq.jpg t_news

Набір для фондю

Традиційне фондю — це страва з суміші сирів і спецій, яка прийшла зі швейцарської кухні. Але сьогодні існують десятки різних варіацій і рецептів, які є популярними в усьому світі. Для приготування фондю вам знадобиться спеціальний казанок какелон. Він може бути з глини, кераміки або металу (сталь або чавун). До речі, чавунна фондюшниця вважається традиційною і краще за інших зберігає температуру страви. Вибираючи набір для фондю — обов'язково враховуйте матеріал, з якого він зроблений, а також кількість вилок.

1080x900 946451 fondu.jpg t_news

Гриль

Електрогриль — це зручний кухонний гаджет для смаження продуктів (від м'яса до пиріжків). Як правило, моделі для домашнього використання дуже компактні та не займають багато місця (що особливо важливо для маленької кухні).

Який гриль купити? Рекомендуємо придивитися до двоконтактних моделей (гриль, що має дві нагрівальні поверхні). Такий девайс найбільш простий в застосуванні та не вимагає особистої участі в процесі приготування, а принцип його роботи нагадує звичайну вафельницю. У каталозі нашого інтернет-магазину «Техноскарб» доступна величезна кількість моделей б/в грилів за низькими цінами.

1080x900 946450 grill.jpg t_news

Здійснюйте корисні покупки з максимальною вигодою і спасибі, що ви з нами!

Дивіться також:

Що взяти з собою в подорож?
Що взяти з собою в подорож?

Зовсім не важливо, в яку саме подорож ви збираєтеся: у масштабну поїздку закордон або локальну пригоду до сусідньої області — вона в будь-якому випадку потребує підготовки.

Техноблог

25.06.2021

1328

Як підготувати ноутбук для продажу?
Як підготувати ноутбук для продажу?

Перед тим, як виставляти техніку на продаж, її необхідно ретельно підготувати. Як це зробити — розповідаємо на прикладі ноутбука.

Техноблог

18.06.2021

4687

До Дня Молоді! До -10% знижки на смартфони та телефони
До Дня Молоді! До -10% знижки на смартфони та телефони

Акція до Дня Молоді! Отримуйте до -10% знижку на смартфони та телефони.

Акції

10.06.2021

1609

Xiaomi Mi 11 Ultra: те, про що всі говорять
Xiaomi Mi 11 Ultra: те, про що всі говорять

Що потрібно знати про одного з найпопулярніших флагманів китайського бренду.

Техноблог

04.06.2021

1579

Що таке б/в техніка, чому вона так популярна та як її безпечно купувати?
Що таке б/в техніка, чому вона так популярна та як її безпечно купувати?

Сьогодні говоримо про гаджети з досвідом, а також про два базових правила безпеки щодо їх купівлі.

Техноблог

28.05.2021

7986

Акція «Торгуйся з продавцем» відновлюється!
Акція «Торгуйся з продавцем» відновлюється!

З 23 до 24 травня 2021 р. та з 30 до 31 травня 2021 р. в мережі магазинів «Техноскарб» ви можете отримати знижку до 10% просто поторгувавши із продавцем в магазині.

Акції

21.05.2021

1915