online

0 800 210 028

Ідеї ​​для травневого відпочинку

1080x900 863491 may-ideas-UA.jpg t_newsУже завтра травень, а отже на нас чекають цілих 4 вихідних дня. І якщо ви (як і ми) втомилися сидіти вдома — пропонуємо вам декілька ідей для активного відпочинку на травневі свята. 

Влаштувати пікнік

Мабуть, немає нічого більш стабільного, ніж шашлики на початку травня. Тепле травневе сонце, яке немов ковток чистого повітря після затяжних холодів. Коли вся родина, або галаслива компанія близьких друзів, збирається разом, щоб нарешті відпочити від буденної метушні. І якщо ви щорічно робите травневі вилазки під тріск багаття й аромат шашлику — рекомендуємо влаштувати барбекю, відчувши себе героями улюблених американських фільмів. На «Техноскарбі» можна купити набір для барбекю, в якому є все необхідне для успішного кемпінгу.

1080x900 863492 bbq-main.jpg t_news

Піти в похід

Не обов'язково йти далеко в ліс на декілька днів, якщо час обмежений або ви не настільки впевнений в собі піший турист. Можна зібратися з друзями, поставити намет і провести день на свіжому повітрі. Напевно, багато хто з нас пам'ятає це прекрасне почуття з дитинства, коли відпочиваєш в таборі та всі турботи немов розчиняються в повітрі. Адже як співається у відомій пісні: «Головне, хлопці, серцем не старіти», а купити намет можна від 430 грн в нашому каталозі.

1080x900 863495 camping.jpg t_news

Зібратися на риболовлю

Ще один варіант добре провести час на свіжому повітрі — відправитися на риболовлю. Для деяких людей (як чоловіків, так і жінок) риболовля грає роль справжнього сеансу релаксації, коли ти лише «тут і зараз». До речі, дуже часто з цієї причини рибалки випускають весь улов назад в річку, бо процес важливіший за результат. Якщо ви надихнулися ідеєю провести пару годин в тиші біля води, але у вас немає рибальського приладдя — ласкаво просимо до каталогу нашого інтернет-магазину. У нас можна купити якісні спінінги, вудочки та котушки б/в у хорошому стані.

1080x900 863493 fishing-main.jpg t_news

Проїхатися з вітерцем на велосипеді

Зараз велосипед — справжній "must-have". Він не лише позитивно впливає на ваше здоров'я, замінюючи гарне тренування на всі групи м'язів, але і повністю замінює будь-який міський транспорт. За час карантинних обмежень в Україні стався справжній «бум» на індивідуальний транспорт, і ми віримо, що це лише початок розвитку велокультури в нашій країні.

На «Техноскарбі» доступні десятки різних велосипедів на будь-який смак. Віддаєте перевагу кататися лісовими пагорбами? Можна купити гірський велосипед б/в у хорошому стані, ціна якого не сильно «вдарить» по гаманцю. А для тих, хто планує їздити виключно в рамках міста — радимо придивитися до шосейних моделей, що ідеально підійдуть для асфальтованої дороги. Подивитися асортимент велосипедів можна тут.

1080x900 863490 cycling.jpg t_news

До речі, у нас ви можете купити не лише велосипед, а й популярні види електротранспорту або ролики за прийнятними цінами.

Гарного відпочинку,

ваш «Техноскарб»!

Дивіться також:

 Популярні товари від Xiaomi. Частина 2
Популярні товари від Xiaomi. Частина 2

У попередній частині ми розповіли вам про чотири товари іменитого китайського бренду, що закохали в себе користувачів по всьому світу. А сьогодні мова піде ще про два продукти Xiaomi, які не менше іншого заслуговують на увагу.

Техноблог

14.05.2021

921

Популярні товари від Xiaomi
Популярні товари від Xiaomi

Добірка товарів китайського бренду, які користуються особливою популярністю серед споживачів.

Техноблог

07.05.2021

772

Новини від Apple
Новини від Apple

Що показала компанія на першій презентації у цьому році?

Техноблог

23.04.2021

704

Травневий розпродаж! До -10% знижки!
Травневий розпродаж! До -10% знижки!

Акція до Великодніх та травневих свят! Отримуйте -5% або -10% знижки на товари для дому, ремонту та відпочинку.

Акції

23.04.2021

1674

Longines - серце годинникової індустрії
Longines - серце годинникової індустрії

Історія преміального бренду годинників Longines сягає в далекий 1832 рік.

Цікаве

14.04.2021

761

Круті призи – для крутих підписників!
Круті призи – для крутих підписників!

Підписуйтесь на наші сторінки в соціальних мережах Facebook та Instagram, та вигравайте круті призи!

Акції

14.04.2021

3466