online

0 800 210 028

Техніка: всі можливості та послуги в нашому магазині

1080x900 455935 tech_UA.jpg t_news

Сьогодні складно уявити життя без техніки та різних гаджетів. Технологічний прогрес впливає на абсолютно всі сфери життя, роблячи його більш зручним. І список пристроїв, які ми  використовуємо щодня, поступово зростає. Так само, як і кількість нових моделей на ринку техніки, адже попит породжує пропозицію.

Візьмемо для прикладу найпоширеніший гаджет — смартфон. Середньостатистична людина змінює мобільний телефон раз в 2-3 роки. І за цей період встигає вийти кілька поколінь нових смартфонів. Виникає логічне запитання: що робити зі старим пристроєм? Тим більше, якщо не дивлячись на час, «мобільник» справно працює, але просто хочеться модель новіше.

ТЕХНОСКАРБ™ — найбільша мережа магазинів комісійної техніки в Україні. Ми надаємо своїм клієнтам можливість купівлі, здачі на комісію, ремонту та обміну техніки. Крім того, в магазинах мережі (понад 193 по всій Україні) можна оформити розстрочку на техніку в разі потреби. Далі докладніше про кожну з послуг.

Купівля

По-перше: чому варто купувати вживану техніку? Це чудова можливість заощадити на купівлі необхідного пристрою, а також дати йому друге життя. У каталозі нашого інтернет-магазину «Техноскарб» понад 14 000 різних товарів, які зібрані за тематичними категоріями для зручного пошуку. Кожна категорія має фільтри (характеристики, стан і т.д), а значить можна знайти саме той товар, який вам необхідний. Цінова політика «Техноскарбу» робить техніку та аксесуари доступними для всіх. Наприклад, купити айфон 11 б/в можна від 18 тисяч гривень.

1080x900 455938 tech_one.jpg t_news

Продаж

Напевно у вас вдома припадають пилом старі пристрої, якими ви давно не користуєтеся. Б/в техніка також може приносити гроші, головне — вигідно і безпечно її продати. Електроніка, комп'ютери, побутова техніка та інші пристрої — ми купуємо широкий перелік предметів. Ви можете завітати до найближчого магазину або залишити заявку на продаж онлайн.

Техніка на комісію

Послуга «Здати техніку на комісію» дає можливість продати техніку в магазинах «Техноскарб» за вашою ціною. Максимальний термін прийому товару на комісію становить 105 днів, а відстежувати всі дії та зміни ціни (після періодичної переоцінки) можна в зручному додатку.

1080x900 455937 tech_three.jpg t_news

Обмін

Вигідно обмінюйте техніку в рамках програми "Trade-In" від «Техноскарбу».

Як це працює:

  • виберіть товар, що вас цікавить, в каталозі «Техноскарбу»;
  • принесіть в зручний для вас магазин товар, який хочете обміняти;
  • отримайте оцінку від нашого експерта;
  • доплатіть різницю в ціні (за товар, який ви хочете придбати).

Також, в «Техноскарбі» можна оформити кредит на бажану покупку. На усі товари доступна розстрочка від Monobank, ПриватБанку і за допомогою FastLoanSystem. Умови розстрочки.

Крім того, наші майстри проводять діагностику поломки та ремонт техніки, що вийшла з ладу. Ціна діагностики складає 50 грн, а вартість ремонту залежить від ступеня пошкодження. Ознайомитися з прейскурантом.

1080x900 455939 tech_two.jpg t_news

Дивіться також:

Користуйся вигодою Скупки!
Користуйся вигодою Скупки!

Отримуйте на 5% більше від продажу техніки через сервіс «Скупка» в магазинах «Техноскарб».

Акції

27.07.2020

2807

 Пристрої, що мають бути в кожному офісі
Пристрої, що мають бути в кожному офісі

Сьогодні про трійку найпопулярніших офісних аксесуарів.

Техноблог

24.07.2020

869

Телевізор: історія і найпопулярніші технології
Телевізор: історія і найпопулярніші технології

І нехай з появою інтернету телевізор трохи здав свої позиції, сучасні моделі не втрачають хвилю, володіючи багатьма корисними функціями.

Техноблог

10.07.2020

1437

Ваш ідеальний ранок
Ваш ідеальний ранок

Ми вирішили скласти список техніки, що допоможе вам зробити свій ранок ще більш приємним.

Техноблог

03.07.2020

1005

Налітай! -5% на товари з передоплатою та післяплатою
Налітай! -5% на товари з передоплатою та післяплатою

Протягом усього місяця діє знижка на замовлення, оформлені в інтернет-магазині.

Акції

01.07.2020

2578

Електронні сигарети
Електронні сигарети

Історія появи, види і переваги модного пристрою.

Техноблог

26.06.2020

1407